Danish AirPhoto
 Følg os på Facebook!

Telefon     Dansk     Deutsch     English


Om Danish AirPhotoTak fordi du besøger vores hjemmeside.
 
Når du vælger luftfoto-leverandør, er der mange forskellige ting, som spiller ind; så som kvalitet, service og pris. Vi leverer nogle af de bedste luftfotos i Danmark. Priser på luftfotos ligger lidt under middel - sammenlignet med vore konkurrenter, og servicen er helt i top. Så der er alle mulige grunde til at vælge netop os, hvis du skal have det bedste resultat til den helt rigtige pris.
 
Hvordan gør vi?
 
Hvis du har et landbrug, et byggeprojekt, en ejendom eller andet, du ønsker professionelle billeder af, ringer du til os på +45 54 78 22 30. Vi aftaler fast pris og optagelsestidspunkt. Derudover aftaler vi helt præcist, hvordan vi opfylder netop dine ønsker til de nye billeder.
 
Så tager vi ud at flyve, og når dine billeder er klar til gennemsyn, får du en mail med login til vores brugervenlige hjemmeside. Her kan du se dine billeder igennem og vælge billedstørrelse. Din side bliver gemt, så du de næste mange år kan genbestille billeder til yderst favorable priser.
 
Når du har valgt billeder, sender vi dem med fragtmand, og du modtager billederne senest 5 arbejdsdage efter din bestilling. Du betaler først, når du står med det færdige produkt. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at ringe, så løser vi det med det samme.
 
Vi har 15 års erfaring med luftfotografering, så kig forbi vores galleri, og se eksempler på tidligere opgaver.
 
Det har aldrig været lettere at bestille professionelle luftfotos.
 
 
Michael Lemvig Olsen
 
Pilot & fotograf